Sebastià Domènech Bosch

Sebastià Domènech


Nascut a Reus el 4 de juliol de 1959, és pare de dos fills.

Ha desenvolupat la seva carrera professional dins una empresa multinacional elèctrica, realitzant diferents màsters, especialitzat en l’estalvi de l’energia i l’eficiència energètica.

Vinculat a diferents entitats i associacions de la ciutat, especialment amb la Setmana Santa reusenca. 

Portaveu i president del Grup Municipal del PPC  de Reus, president local del Partit Popular a Reus i secretari general provincial PP de Tarragona.

Entre juny de 2011 i novembre de 2014 va ser membre del govern de Reus com a tercer tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea d'Esports.

Regidor pel PP entre 2003 i 2019.

 

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.