Dolors Vázquez Pérez

Dolors Vázquez Pérez

[email protected]

Nascuda el 1974. És llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb postgrau universitari sobre Mediació.

Advocada de professió, ha exercit com a lletrada en diversos despatxos i com a professora en matèries com ara la violència envers la dona i Dret Penal a la Fundació URV.

Entre 2009 i 2017 forma part de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus, on n'ha estat membre de la Comissió de Formació.

Regidora a l'Ajuntament de Reus per Ara Reus des de 2019.

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.