Marina Berasategui Canals

Marina Berasategui Canals

[email protected]

Nascuda a Reus, el 1981. Companya del Guillermo de Mas Alted i mare del Marcel i la Núria.

Arquitecta llicenciada l'any 2007 per la UPC, especialitzada en direcció de projectes i gestió integral d'edificis. Màster en Ciutat i Urbanisme per la UOC. Treballa des del 2009 com a tècnica responsable de projectes i infraestructures del Servei de Recursos Materials de la URV i també com a professora associada a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la URV. Membre de l'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya, membre del col·lectiu feminista Les Teixidores.

Presidenta de l'AMIPA La Vitxeta entre 2016 i 2019, també secretària de la comissió gestora de la Comunitat d'Aprenentatge del CEIP La Vitxeta.

Regidora de l'Ajuntament de Reus per ERC des de 2019.

facebook twitter instagram

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.