Teresa Pallarès Piqué

Teresa Pallarès

[email protected]

Neix a Marçà el 1964.

Diplomada en  Magisteri, especialitat en Ciències i Matemàtiques per la Universitat de Barcelona; Mestra de Català del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Llicenciada en Ciències de l’Educació, Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona; i ha cursat un Programa d’Alta Direcció Empresa de l’IESE.

Mestra en l’especialitat de terapèutica en diferents centres escolars; psicopedagoga i cap del Departament de Psicopedagogia de l’IES Gabriel Ferrater de Reus; professora associada a la Universitat Rovira i Virgili de l’assignatura “Màrqueting i Comunicació a les Organitzacions Públiques” del màster “Organització industrial i regulació”; i psicopedagoga de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic de Reus.

En l’àmbit empresarial, ha estat Directora General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, i Directora del Clúster Químic CHEMMED Tarragona.

En l'àmbit polític i institucional, ha estat regidora de Promoció de Ciutat a l’Ajuntament de Reus, i Presidenta del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus. (2003-2008); Directora dels Serveis Territorials de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.(2006-2007); Directora dels Serveis Territorials d’Economia, Finances i Energia de la Generalitat de Catalunya a Tarragona (2007-2008); Subdelegada del Govern de l’Estat a Tarragona (2008-2011); Regidora i Cap de l’Oposició de l’Ajuntament de Reus (2011-2012); Diputada al Parlament de Catalunya, on ha estat Presidenta de la Comissió d’Economia del Parlament Membre i portaveu de la Comissió d’Empresa i Coneixement. (2017-2021). Entre 2021 i 2022 és delegada de la Generalitat a TarragonaHa estat regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge a l'Ajuntament de Reus, fins al 2023.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.