Daniel Rubio Angosto

Daniel Rubio Angosto

[email protected]

Neix a Reus el 1981. Graduat superior en Comunicació, especialista en Periodisme Empresarial per la Universitat de Vic i Direcció en Periodisme, Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior ESERP Business School.

Des del 16 anys fins avui ha treballat i col·laborat en diferents mitjans de comunicació escrita i audiovisual tant d’àmbit local com estatal (RNE, Europa FM, La Sexta, Cuatro, Antena3 TV...).

El 2014 va fundar l’agència de comunicació i productora audiovisual Grupo Doa, de la qual va ser gerent.

Del 2009 al 2011 va ser director de comunicació de l’Asociación de Ferias Españolas i el 2011 va ser responsable del primer pla d’internacionalització de Fira Reus.

Emprenedor tant empresarial com social, va ser fundador de l’Agrupament Escolta i Guia Ben Enllà de La Salle de Reus. El 2013 va ser president de la Jove Cambra Internacional de Reus –guardonat com a millor president- i el 2015, vicepresident executiu de la Jove Cambra de Catalunya.

Membre fundador del partit municipalista Ara Reus.

Regidor a l'Ajuntament de Reus per Ara Reus des de 2015. Ha estat regidor de Recursos Humans i Medi Ambient.

Logo de Twitter Logo de Facebook Logo de Linkedin

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.