Noemí Llauradó Sans

Noemí Llauradó

[email protected]


Vicealcaldessa de Reus.
 
Nascuda a Reus el 4 de juny de 1978. Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en Advocacia per la Universitat Oberta de Catalunya. Especialista universitària en Tècniques d’Administració i Gestió de Personal per la Universitat Oberta de Catalunya. Advocada no exercent de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus. Funcionària del Cos de Tècnics Superiors de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
Cap de la Secció de Secretaria dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona.
 
També ha treballat de tècnica superior a la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta i al Centre de Mediació Familiar dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona i als Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Riudoms.
 
És sòcia del Centre de Lectura i del Reus Deportiu i membre de l’Assemblea Nacional Catalana.
 
Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des del 2003 i és vocal de l’Executiva Local de Reus.
 
Diputada del Grup Parlamentari Republicà al Parlament de Catalunya i portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Reus. 
 
Des de juliol de 2019, presidenta de la Diputació de Tarragona.
 
Ha estat portaveu del grup comarcal d'ERC al Consell Comarcal del Baix Camp, regidora de Salut i segona tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Reus.
 
També ha estat presidenta dels consells d'administració de les societats municipals de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Centre Mèdic Quirúrgic Gestió Comarcal Hospitalària, LRCTITE, Fundació Sagessa Salut, FUNCA i FUNRED.
 
 
 
 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.