Josep Cuerba Domènech

Josep Cuerba

[email protected]

Nascut a Reus el 1986. Actualment està cursant el grau d’Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili.

En l’àmbit professional ha estat director i gerent de diverses empreses, i actualment és gerent de l’empresa que gestiona un local d’oci nocturn de Reus.

En l’àmbit polític ha estat regidor de Festes, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Castellvell del Camp (2014-2018). A l'Ajuntament de Reus, ha estat regidor d'Esports fins al 2023.

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.