Daniel Recasens Salvador

Daniel Recasens Salvador

[email protected]

Nascut a Reus, l’any 1972. Pare de dues filles. Advocat en exercici i mediador familiar.

Llicenciat en Dret per la URV. Realitzà el Curs per a l’habilitació de l’exercici de l’advocacia a l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà, el Curs per a l’habilitació en la Mediació Familiar organitzat pel CICAC i el COPC, així com el Curs d’especialització sobre violència domèstica i especialització en la jurisdicció de menors, organitzats pel CICAC.

Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, n’és membre de la Comissió de Llengua de l’ICA Reus a qui ha representat en el Ple pel Català al Camp de Tarragona.

Membre de la Junta de l’associació Advocats Voluntaris 1 d’octubre i del col·lectiu Juristes per la Independència.

President de l’AMPA de l’Escola Montsant i membre de la Junta territorial de la FAPAC. Soci del Centre de Lectura de Reus i membre de la seva Escola de Lletres. Vinculat a l’escoltisme, actualment en la Comissió de Pares de l’AE La Mulassa de Reus.

Blogaire i escriptor. La seva primera novel·la va resultar finalista del 25è Premi Pin i Soler.

Regidor electe de l'Ajuntament de Reus per ERC des de 2019.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.