Montserrat Flores Juanpere

Montserrat Flores

[email protected]

Montserrat Flores Juanpere (Reus, 1973) és historiadora i arxivera. Llicenciada en Història per la URV (1997) i diploma en Estudis Avançats en Història (2002). Arxivera municipal de l'Ajuntament de Cambrils des de l'any 2002. Ha estat professora associada de la Universitat Rovira i Virgili (1998-2002) i des del 1998 és professora de les Aules de la Gent Gran de la URV.

Ha participat en recerques i iniciatives de divulgació sobre el patrimoni cultural, la història medieval (amb la tesina Les mines medievals d'argent al comtat de les Muntanyes de Prades), i en l'àmbit de Reus específicament sobre la festa major com a part de l'equip de recerca i divulgació de Carrutxa. En solitari o amb altres investigadors, és autora de treballs com La tronada: festa a Reus, Els antics cementiris de Reus, El cementiri general de Reus, Sant Pere: festa major de Reus o Festa i guerra: la visita de Ferran VII a Reus el 1814.

És sòcia de Carrutxa, del Centre de Lectura de Reus, de l'Associació d'Arxivers de Catalunya i de l'Associació d'Arxivers sense fronteres.

Regidora de l'Ajuntament de Reus des de 2015 per ERC. Ha encapçalat la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.

facebook twitter instagram

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.