Daniel Marcos Cruz

Daniel Marcos Cruz

[email protected]

Nascut a Reus, l’any 1992. Tècnic Administratiu per l’Institut Baix Camp.

És una persona vinculada al teixit veïnal i cultural de la ciutat. Presideix durant els anys 2014-2017 l'Associació de veïns del barri Fortuny i va ser integrant de la junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. En l'actualitat, forma part de l’associació de Cibervoluntaris de Catalunya.

S'afilia a les joventuts Socialistes a l’any 2005 i actualment és el secretari d’organització de l’agrupació Socialista a Reus.

Regidor electe de l'Ajuntament de Reus pel PSC des de 2019.

  instagram

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.