Mariluz Caballero Gabás

Mariluz Caballero Gabás

[email protected]

Nascuda el 1966. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb Diploma Universitari de Postgrau en Direcció de Marketing per la Universitat Pompeu Fabra. Amb formació en matèria de desenvolupament directiu i gestió duanera i d'exportacions.

Desenvolupa funcions directives en una empresa del sector de l'automoció amb responsabilitats en exportació i mercats internacionals.

Professora associada de la Universitat Rovira i Virgili des de 2009 i en l'actualitat al Departament d'Economia impartint docència sobre estratègies d'internacionalització.

Regidora electa per Junts per Reus des de 2019. Ha estat regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Reus fins al 2023.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.