Mònica Pàmies Flores

Mònica Pàmies Flores

[email protected]

Nascuda el 1971. Docent d’ofimàtica des del 2007, impartint cursos per a empreses i classes de formació no reglada per a diferents organismes oficials.

Col·labora amb diverses entitats i associacions animalistes del territori, també, com a voluntària i casa d’acollida. Entra a la CUP el 2015 formant part de la CDDiBA – Comissió en Defensa dels Drets i Benestar Animal. És enllaç i membre de la Comissió a Reus del Grup de Treball Animalista Nacional de la CUP. Alhora forma part de la Plataforma Antiespecista del Camp.

Regidora de l'Ajuntament de Reus per la CUP des de 2019.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.