Montserrat Caelles Bertran

Montserrat Caelles

[email protected]

Neix a Reus el 1972. Tècnica superior en Administració, comptabilitat i finances, ha cursat estudis d’especialització per a gerents dinamitzadors a l’Escola Superior de Comerç i de postgrau en organització professional de congressos. És màster en Direcció de màrqueting per ESIC Business & Marketing School de Barcelona.

Especialista en màrqueting i dinamització comercial, és consultora en projectes de comunicació, coordinació i organització de congressos, fires i esdeveniments. Des del 2009 és gerent del Tomb de Reus i des del 2001 coordinadora de la secretaria tècnica de la Fundació Gresol.

Ha estat regidora de Cultura i Projecció i Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus.

 

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.