EDUCACIÓ VIÀRIA PRIMÀRIA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Objectius: 

Donar suport a la tasca educativa de les escoles, en matèria d’educació viària com a eix transversal del currículum, i promoure la reflexió i el debat pel que fa als desplaçaments que fem com a ciutadans i com els fem; tot això, a través de la intervenció d’altres punts de vista i el suport pedagògic dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

Descripció: 

Pels alumnes de 3r i 5è de Primària, es fan dues sessions formatives en horari escolar: la primera, d’una hora de durada, a les aules dels centres on els alumnes treballaran diferents aspectes de la conducta i conceptes del trànsit. A la segona sessió, es farà una sortida amb els alumnes de 3r pels voltants del centre educatiu, treballant aspectes per una mobilitat segura. Sessió aproximada d’una hora de durada. Amb els de 5è es realitzarà una segona sessió de matí, on treballaran la conducció i manteniment bàsic de bicicletes dins el recinte del Parc de Trànsit de Reus.

Requisits: 

Alumnat de 3r o 5è de Primària d’un centre de Reus o del Camp.

Calendari: 
Curs escolar 2023/2024
Horari: 

A convenir entre les 08:30 i les 13:30 h

Preu: 
Gratuït, subvencionat per l'Ajuntament de Reus
Organització: 

Organització: Ajuntament de Reus. Guàrdia Urbana i Regidoria d’Educació
Persona de contacte: Agent Pedro del Toro
Adreça: Guàrdia Urbana de Reus, Av. Marià Fortuny, 27 Reus
Telèfon: 977 010 092 Extensió 2330
Inscripció: [email protected]
Full d’inscripció: No
Inscripció: Preferiblement abans del 30 de setembre de 2023

Altres: 

Organització: Ajuntament de Reus. Guàrdia Urbana
Persona de contacte: agent Pedro del Toro
Adreça: Guàrdia Urbana de Reus, av. Marià Fortuny, 27, Reus
Telèfon: 977 010 092 Extensió 2330
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.