I TU... QUÈ HI PINTES A LA PREHISTÒRIA?

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Famílies
Objectius: 

 Conèixer l’art prehistòric a partir de la descoberta dels objectes del Museu i de l’experimentació dels procediments utilitzats per l’artista prehistòric.

Descripció: 

Partim de la plaqueta de Sant Gregori per conèixer altres mostres d’art prehistòric de les nostres comarques projectades a la balma simulada de l’espai didàctic. Fem una recerca entre les peces arqueològiques d’aquest període que conserva el museu; observem, toquem i utilitzem una sèrie de reproduccions creades per aquest taller i, finalment, ens convertim en artistes prehistòrics.

Una experiència que combina diferents disciplines: art, tecnologia, arqueologia, història, història de l’art i geografia.

Competències presents:

  • Competència comunicativa lingüística i audiovisual. (descoberta de les pintures rupestres conservades - projecció)
  • Competència artística i cultural. (realització de la pintura i gravat)

  • Competència d’autonomia i iniciativa personal.

Competències específiques:

  • Dimensió món actual (Medi) Competència 2.Interpretar el present a partir de l’anàlisi dels canvis i continuïtats al llarg del temps, per comprendre la societat en què vivim.

  • Dimensió percepció, comprensió i valoració. (Àmbit artístic) Competència 1.Mostrar hàbits de percepció conscient de la realitat visual i sonora de l’entorn natural i cultural.

  • Competència 3. Comprendre i valorar elements significatius del patrimoni artístic proper, de Catalunya i d’arreu.

  • Dimensió interpersonal (Àmbit valors) Competència 6.Adoptar hàbits d’aprenentatge cooperatiu que promoguin el compromís personal i les actituds de convivència.

Requisits: 

 Grup-classe. Màxim 30 alumnes per grup *Número de participants per grup segons la normativa vigent.

Calendari: 
Tot el curs
Horari: 

Horari escolar. Durada de l’activitat: 2 hores

Preu: 
5,5 euros per participant (110€ grups inferiors a 20 participants). Activitat subvencionada: places limitades.
Organització: 

Organització: CÒDOL educació www.codoleducacio.com
Persona de contacte: Mar Morelló / Inês Tanqueiro
Adreça: C/ Ample 6, 2n, 43202 Reus
Telèfon: 977 327 362 – 616 856 080
Inscripció: www.codoleducacio.com, [email protected]
Full d’inscripció SI https://codoleducacio.com/activitats/i-tu-que-hi-pintes-a-la-prehistoria/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.