LA PREHISTÒRIA A CAU D'ORELLA

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

Infantil 4-6 anys , Primària 6-10 anys i Famílies

Infantil 3-6
Primària
Famílies
Objectius: 

Com sona la Prehistòria? A partir d’un conte participatiu coneixerem la prehistòria, des de la música, els sons i els instruments que podia haver-hi en aquella època. Descobrirem com vivien els nostres avantpassats de forma emocionant i vivencial.

Descripció: 

A partir d’un conte, viatjarem al món màgic de la música, els sons i els instruments que els infants de la prehistòria podien escoltar i gaudir. Acabarem aquesta experiència jugant a prehistòrics, disfressant-nos i elaborant un instrument.
Una activitat de caràcter multidisciplinar per engrescar els més petits a seguir visitant els museus. Una experiència que combina història, literatura, música, art, joc, psicomotricitat fina…
Competències presents:
- Competència comunicativa lingüística i audiovisual. (Narració participativa i amb instruments, i visualització del conte amb projecció audiovisual).
- Competència d’autonomia i iniciativa personal (el joc amb els objectes prehistòrics i reproduccions. Creació de l’instrument).
Competències específiques
- Dimensió percepció, comprensió i valoració (Àmbit artístic) Competència 3. Comprendre i valorar elements significatius del patrimoni artístic proper de Catalunya i d’arreu.
- Dimensió interpretació i producció (Àmbit artístic) Competència 6. Interpretar música vocal i instrumental amb els elements i recursos bàsics del llenguatge musical.
- Dimensió interpersonal (Àmbit Educació amb valors) Competència 6. Adoptar hàbits d’aprenentatge cooperatiu que promoguin el compromís personal i les actituds de convivència.

Requisits: 

Grup-classe. Màxim 30 alumnes per grup. *Nombre de participants per grup segons la normativa vigent.

Calendari: 
Tot el curs
Horari: 

Horari escolar. Durada de l’activitat: 2 hores

Preu: 
5,5 euros per participant (110€ grups inferiors a 20 participants).Activitat subvencionada: places limitades.
Organització: 

Organització: CÒDOL educació www.codoleducacio.com
Més informació: www.codoleducacio.com
Persona de contacte: Mar Morelló / Inês Tanqueiro
Adreça: C/ Ample 6, 2n, 43202 Reus
Telèfon: 977 327 362 – 616 856 080
Inscripció: www.codoleducacio.com, [email protected]
Full d’inscripció SI
https://codoleducacio.com/activitats/la-prehistoria-a-cau-d-orella/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.