SOC COS!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Infantil 0-3
Infantil 3-6
Objectius: 

A través de l’observació de les escultures exposades al Museu de Reus, descobrirem el propi cos i les possibilitats expressives i creatives que tenim. Els més menuts es convertiran en grans artistes. 

Descripció: 

Amb els més menuts, farem observació de les escultures del Museu de Reus i a partir de diverses dinàmiques per descobrirem el propi cos. Experimentarem amb les possibilitats expressives del moviment i la gestualitat i ens convertirem en autèntics petits grans artistes!
Des de l’art, el teatre, la gestualitat, les matemàtiques, els colors, les textures, la geometria, el moviment, els contes, la música... ens aproximarem al Museu i la seva col·lecció.
Competències presents:
• Competència comunicativa lingüística i audiovisual. (fer parlar el nostre cos).
• Competència d’aprendre a aprendre.
• Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
Competències específiques:
• Dimensió salut i equilibri personal.(Coneixement del Medi) Competència 7. Prendre consciència del propi cos, de les emocions i sentiments propis i aliens, per aconseguir l’equilibri emocional i afavorir la convivència.
• Dimensió percepció, comprensió i valoració. (Artístic) Competència 1. Mostrar hàbits de percepció conscient de la realitat visual i sonora de l’entorn natural i cultural.
• Competència 2. Utilitzar elements bàsics dels llenguatges visual, corporal i musical i estratègies per comprendre i apreciar les produccions artístiques.

Requisits: 

Grup-classe.  *Número de participants per grup segons la normativa vigent.

Calendari: 
Durant el curs.
Horari: 

Horari escolar. Durada de l’activitat: 1 h

Preu: 
5,5 euros per participant (110€ grups inferiors a 20 participants). Activitat subvencionada: places limitades.
Organització: 

Organització: CÒDOL educació www.codoleducacio.com
Més informació: www.codoleducacio.com
Persona de contacte: Mar Morelló / Inês Tanqueiro
Adreça: C/ Ample 6, 2n, 43202 Reus
Telèfon: 977 327 362 – 616 856 080
Inscripció: www.codoleducacio.com, [email protected]
Full d’inscripció SI https://codoleducacio.com/activitats/soc-cos/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.