EL MUSEU... QUINA MINA!

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Famílies
Objectius: 

El món dels minerals és més present a les nostres vides del què ens pensem!Descobrirem, tot experimentant al laboratori, les propietats i usos dels minerals.

Descripció: 

Observem els diferents minerals que es troben en el nostre entorn geogràfic i en altres punts del planeta. Fem de mineròlegs tot fent proves d’anàlisi i treball de laboratori. Ens enduem un quadern que, amb els adhesius dels minerals que anem descobrint, es converteix en una petita col·lecció.

Aquest taller ajuda a despertar la curiositat per allò que ens envolta, a configurar la mirada científica i ens apropa als rigorosos procediments d’experimentació científica.

Ideal per aquells centres educatius que treballeu per projectes i us vulgueu endinsar en un taller experimental.

Competències presents:

  • Competència tractament de la informació i competència digital. (cerca dels minerals a l’exposició)
  • Competència d’autonomia i iniciativa personal.

Competències específiques:

  • Dimensió món actual (Medi) Competència 1.Plantejar-se preguntes sobre el medi, utilitzar estratègies de cerca de dades i analitzar resultats per trobar respostes.
  • Dimensió personal (Valors) Competència 1.Actuar amb autonomia en la presa de decisions i assumir la responsabilitat dels propis actes.
  • Dimensió interpersonal (Valors) Competència 5.Aplicar el diàleg com a eina d’entesa i participació en les relacions entre les persones.
Requisits: 

Grup-classe. Màxim 30 alumnes per grup. *Nombre de participants per grup segons la normativa vigent.

Calendari: 
Tot el curs
Horari: 

Horari escolar. Durada de l’activitat: 2 h

Preu: 
5,5 euros per participant (110€ grups inferiors a 20 participants). Activitat subvencionada: places limitades.
Organització: 

Organització: CÒDOL educació www.codoleducacio.com
Persona de contacte: Mar Morelló / Inês Tanqueiro
Adreça: C/ Ample 6, 2n, 43202 Reus
Telèfon: 977 327 362 – 616 856 080
Inscripció: www.codoleducacio.com, [email protected]
Full d’inscripció SI
https://codoleducacio.com/activitats/el-museu-quina-mina/

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.