TALLER PREVENTIU DE SEXPREADING

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

ESO 2n i 3rt

Secundària
Objectius: 
  • Sensibilitzar l'alumnat dels perills associats a les situacions de sexting i sexpreading (enviament d’imatges de contingut sexual sense consentiment i autorització).
  • Reflexionar sobre l’ús de les xarxes socials, identitat digital, dificultat de gestionar la pròpia intimitat o identitat personal dins del web.
  • Fomentar l’actitud preventiva davant aquestes situacions.
Descripció: 

Breu exposició dels riscos associats al sexting/sexpreading mitjançant la visualització de vídeos i reflexions a la classe
A partir d’exemples de situacions quotidianes es fomenta el debat i reflexió a classe.
Hi ha possibilitat de realitzar dos sessions a 4rt d’Eso com hores dintre de l’assignatura de voluntariat . La primera sessió es fa explicació preventiva de bullying i sexpreading i a la segona es realitza una sessió pràctica per pensar i realitzar memes i skitquers amb missatges preventius i per aturar situación de ciberbullying i seaxpreading a la xarxes socials .

Requisits: 
  • Principalment el taller està adreçat a alumnes de 2on i 3er d’ESO

  • Per la realització del taller és necessari el següent material:

    - Projector, ordinador i so

  • Es important que a l’inici del taller estigui tot el material preparat per evitar demora en el taller i aprofitar el temps

  • Demanem la presència, implicació i participació del tutor durant les sessions.

Calendari: 
De novembre a juny
Horari: 

A convenir amb el centre ( horari de 9 a 14h)

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Casal de Joves, Regidoria de Joventut

Persona de contacte: Carme González

Adreça: C/ Castellvell 24, 4304 Reus

Telèfon: 977-010268

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.