R01: Passeig de ronda

Veure mapa al Geoportal


Fitxa tècnica


Longitud: 7,1 km       


Característiques de la ruta: Urbà 


La podeu fer:     Caminar    Running    


Dificultat: Dificultat baixa 


 

R01: Passeig de ronda

Recorregut circular al voltant de les rondes que delimiten el perímetre urbà del Reus del s. XXI.  Ens permet resseguir el creixement de la ciutat de les darreres dècades, la configuració de nous espais residencials i de lleure com Mas Iglesias o la zona d’Horts de Miró, i les noves connexions del centre urbà amb els barris, com el barri Gaudí. Hi trobarem restes del passat industrial, antics masos d’estiueig reconvertits en equipaments i àmplies avingudes. La ruta ens acosta també al paisatge de la Boca de la Mina, un dels espais de lleure més estimats per la gent de Reus on a l’ombra dels plataners centenaris el temps sembla aturar-se.

Punt d'inici >

La ruta comença al parc del Trenet, des d'on agafem l'avinguda de Sant Bernat Calbó en direcció a la plaça del Canal.

Punts d'interès  >

Parc del Trenet, fumera del Gas Reusense, Mas Pintat, Mas Sabater, Mas Llevat, parc de Mas Miarnau, passeig de la Boca de la Mina, plaça del Nucli, parc Gandhi  [+]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.