R03: Parc dels Capellans

Veure mapa al Geoportal

Fitxa tècnica


Longitud: 4 km                      Recorregut: Circular    


Activitat:     Caminar    Running       Medi:    Urbà         


Dificultat: Dificultat baixa 


 

R03: Parc dels Capellans

Les rutes R03 i R04 formen dos itineraris circulars amb punt de sortida des del parc del Trenet que recorren part de la façana sud-oest de la ciutat: la R03, la més llarga de les dues, fins al parc dels Capellans, tot descobrint l’evolució urbana d’aquesta part de la ciutat on trobem les traces dels barrancs del Pedret i de l’Escorial i d’espais singulars com l’antic Velòdrom, i la R04 entre el Santuari de Misericòrdia i la plaça de la Pastoreta, seguint el fil de la llegenda d’Isabel Besora, que ens porta fins al s. XVI.

Punt d'inici >

La ruta comença al Parc del Trenet. Deixem el parc del Trenet pel carrer de Cèlia Artiga i seguim fins a la plaça de Celdoni Vilà.

Punts d'interès >

Centre Cívic Ponent, Edifici de Mas Vilanova, barri Immaculada i Sol i Vista i urbanització Clarassó, Escola Alberich i Casas, Escultura de la Sardana, Mas Anglès, Parc del Centenari, [+] ...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.