R08: Com anar-hi

El recorregut s’inicia al camí de la Selva, a l’alçada de l’escola de la Vitxeta. Aneu amunt pel camí asfaltat, fins arribar a la riera de l’Abeurada.

El creueu i continueu amunt, fins que progressivament el camí fondo s’enfila i arriba al nivell dels camps de conreu dels costats, obtenint àmplies panoràmiques.

Continueu a l’esquerra, i aviat davallareu cap a la riera d’Almoster o de la Quadra.

La seguiu a la dreta aigües avall, passant per sota la via del ferrocarril i la carretera de Montblanc (C-14) fins arribar al camí del Burgar, asfaltat.

Aneu a l’esquerra, creuant per sota la variant de Reus i fins trobar a l’esquerra el barranc del Burgar. Seguiu ara pel barranc durant un petit tram, de vegetació imponent i alts marges. Arribeu als peus del pi del Burgar, arbre d’interès comarcal i de seguida desemboqueu al camí d’Aixemoreres.

L’agafeu a l’esquerra, i ascendiu lleugerament fins arribar de nou al pas de la carretera de Montblanc. S’ha habilitat un pas per dalt però també és pot passar per sota amb molt de compte, i més enllà, altre cop per sota la via del ferrocarril.

Seguiu amunt pel camí, deixant a l’esquerra un gran dipòsit d’aigua, fins arribar al camí vell de Castellvell a la Selva.

Aneu a l’esquerra, en direcció Castellvell i creueu la riera d’Almoster. Uns 350m més enllà, agafeu el primer camí a l’esquerra, que enllaça amb el camí dels Cinc Ponts, recuperat durant el 2018. El camí va davallant progressivament, creua el barranc del Picarany i continua avall fins arribar a les pistes de tennis del Reus Deportiu.

Aneu a l’esquerra i retrobeu el punt d’inici de l ‘excursió.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.