R10: Com anar-hi

L’excursió s’inicia a l’encreuament entre els camí dels Morts i la carretera de Cambrils, proper al santuari de Misericòrdia. El camí és al principi estret però aviat arribeu a l’ample i asfaltat camí de la Pedra Estela, que seguiu un pocs metres a l’esquerra per agafar a la dreta el camí dels Morts. Continueu recte pel carrer Pere Rius i Gatell, vorejant el parc del Lledoner, i de nou trobeu el camí dels Morts fins al darrera del camp de futbol del barri Montserrat. Agafeu aquí el camí a la dreta de la Pedra Estela fins enllaçar amb el camí de la Font de Carbonell, que s’enlaira per passar per sobre la variant sud de Reus, esdevenint un punt panoràmic des d’on podreu contemplar el mas de Valls rodejat per vinya i tot l’arc de muntanyes al nord que tanquen el Camp de Tarragona.

Seguint el camí aviat arribareu a la urbanització Les Palmeres, que voregeu fins sortir-ne i arribar a la confluència amb el camí vell de Riudoms a Vila-seca, tot ell asfaltat. L’agafeu a l’esquerra, vorejant el camp de golf, creueu la via del corredor del Mediterrani fins arribar al dipòsit de residus. Seguiu en direcció Vila-seca fins trobar a l’esquerra el camí d’Aigüesverds, de terra, que us durà de retorn a la urbanització Les Palmeres. Entreu un primer tram del carrer dels Garrofers, per agafar a la dreta el carrer de les Margarides. Voregeu el camp de golf fins desembocar al camí de les Monges, que desemboca a la rotonda de la variant sud. Just abans, agafeu a l’esquerra el camí del Mas de Valls fins retrobar el camí de la font de Carbonell i retornar a Reus pel camí de la Pedra Estela i el camí dels Morts.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.