R02: De Misericòrdia a Castellvell

Veure mapa al Geoportal

Fitxa tècnica


Longitud: 4,2 km                      Recorregut:     Lineal


Activitat:     Caminar    Running    En bici  Medi:    Urbà       


Dificultat:  Dificultat moderada


 

R02: De Misericòrdia a Castellvell

Un itinerari que segueix la ruta dels grans passejos de Reus i que ens acosta fins a la carretera de Castellvell. Pel camí trobem empremtes remarcables del passat agrícola i industrial de la ciutat, quan al s. XIX Reus va esdevenir segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants, i hi descobrirem edificis i elements arquitectònics d’interès. Recorregut bàsicament urbà, aquesta ruta ressegueix de sud a nord la ciutat més àmplia i airejada, sobretot si bufa mestral.

Punt d'inici >

La ruta comença al Parc del Trenet. Tot seguit, des del Santuari de Misericòrdia enfilem el passeig de Misericòrdia fins arribar a la plaça de la Pastoreta.

Punts d'interès >

Antiga fàbrica Bertran, escola Prat de la Riba, estació del ferrocarril, Estació enològica, fumera del forn del Llevat, fumera Weger, La Palma, Mas de l'Espinós, Mercat Central, passeig Mata, passeig Prim ...

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.