R05: accessibilitat

En època o dies de pluja, els trams que passen per rieres o barrancs poden ser difícils o impracticables. Extremeu les precaucions a l’hora de creuar ponts.

Gairebé tot l’itinerari creua infraestructures viàries utilitzant ponts per damunt o per sota o aprofitant camins o cursos d’aigua, només a la urbanització La Plana cal creuar la carretera per un pas de vianants a nivell. Vigileu de no creuar aquests punts de nit o en dies de mala visibilitat.

En bicicleta, els trams de més dificultat són:

  • Tram del barranc del Roquís – barranc de Cinc Camins sota els ponts de les infraestructures.
  • El recorregut passa per tota la riera de la Quadra des del camí de la Creu, que ens porta a la Canonja fins a prop d’Almoster. En aquests trams pot haver-hi bancs de sorres que poden fer que les rodes s’encallin. El truc és continuar pedalant! 
  • Tram per sota de la carretera de Constantí: hi ha graves soltes i és recomanable portar llum, tot i que des d'una banda del túnel es veu el final. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.