R03: Com anar-hi

Deixem el parc del Trenet pel carrer de Cèlia Artiga i el seguim fins a la plaça de Celdoni Vilà. Pel camí passarem pel davant de les instal·lacions de l’Escola Dr. Alberich i Casas, i a la plaça trobarem el Mas Anglès. Des d’allí, a l’esquerra, agafarem el carrer de la Immaculada fins trobar el barranc del Pedret. Des d’aquí teniu un vista àmplia de les muntanyes dels voltants. Continuem cap a la dreta, en direcció nord, pel carrer del Migdia. A la banda dreta trobarem la urbanització Clarassó, amb la plaça de l’Alegria. 

Girem cap a la dreta i continuem per l’avinguda de Riudoms. A pocs metres trobarem el carrer de Vicenç Garcia, des del qual podem desviar-nos per entrar al barri Immaculada. Continuem per l’avinguda fins a la gran rotonda que, creuant pel pas de vianants, ens permetrà arribar a la zona del parc dels Capellans pel carrer de la Ginesta. Deixem a la banda esquerra les instal·lacions soterrades dels barrancs, decorades amb grafitis, la pista d’skate, una àrea esportiva i el club de petanca, i continuem fins a les instal·lacions de les Piscines Municipals, a l’altra banda del carrer. Des d’aquí podem accedir al parc dels Capellans.

Continuem amunt pel carrer de la Ginesta fins trobar el carrer de l’Argentera, que girant cap a la dreta ens connecta amb l’avinguda dels Països Catalans. Continuem en direcció sud fins a la cruïlla amb el carrer de l’Alcalde Joan Bertran. Trobarem, a mà esquerra, les instal·lacions de l’Escola General Prim, i des de la cantonada amb el carrer del Dr. Jaume Peyri veurem les instal·lacions de la Biblioteca Central Xavier Amorós. A la cruïlla amb el carrer de Riudoms veurem també les instal·lacions del CAP Sant Pere, i tot seguit, a la banda esquerra de l’avinguda, les del CC Ponent. A la cruïlla amb el carrer de l'Alcalde Joan Bertran, presidida per l’escultura dedicada a la Sardana, continuem pel parc Gandhi, el voregem fins arribar a la plaça Gandhi i a continuació, seguint el parc del Dr. Claudi Tricaz, arribem a la plaça del Velòdrom. Des d’aquí agafem, a mà dreta, el carrer del Pare Manyanet, que ens durà de tornada al parc del Trenet.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.