R06: Com anar-hi

El punt de partida és l’espai de jocs esportius que hi ha a la cantonada entre el c. de Modest Gené i l’av. de Marià Fortuny. Anem fins a l’avinguda i creuem en direcció est, cap a la Comissaria de la Guàrdia Urbana, i just a la cantonada, a mà dreta, continuem caminant fins trobar les instal·lacions del CN Reus Ploms i, tot seguit, les de l’Escola Isabel Besora. Seguim el c. de Maria Cortina fins a la cruïlla amb el c. Manresa, des d’on, a la banda esquerra, tornem a l’avinguda passant per la pl. dels Ganxets. Continuem cap al camí de Valls, i des d’aquí retrobem altre cop l’avinguda, que seguirem una bona estona fins trobar, a mà dreta, el carrer de Ventura Gassol. Pel camí trobarem l’Institut Gabriel Ferrater.
 
Seguim el c. de Ventura Gassol i a la rotonda de la Urbanització Sant Joan girem cap a l’esquerra pel c. de Ceferí Olivé, que ens porta al parc de Mas Miarnau, on podem admirar l’edifici original del mas, que avui acull el Centre de Formació Permanent de la Fundació URV. Ben a prop hi ha altres masos rehabilitats però d’ús privat: Mas Sabater i Mas Llevat.  Des d’aquí, creuem l’av. de l’Onze de Setembre fins enllaçar amb el c. de Gaudí, deixant a mà esquerra el centre comercial i la pl. de Pompeu Fabra.
 
Des d’aquí, l’itinerari ens porta pel recinte del parc de Sant Jordi, on ens podem aturar una bona estona a descansar o fent ús dels jocs esportius. Recuperem després el fil de l’itinerari en sentit invers per l’av. de Sant Jordi fins a la pl. de Pompeu Fabra, on agafarem la riera Miró fins al c. Del Roser. Continuem per la riera fins trobar, a mà esquerra, la cruïlla amb el c. de Sant Llibori, que seguirem fins al final, enllaçant amb el c. de Cels Gomis. Girarem després cap a l’esquerra, pel c/ del President Josep Irla i el c/ de la Riba, tot vorejant la pl. de l’Hort dels Canonges, i altre cop al c. de Cels Gomis continuarem fins a la plaça de l’Abat Oliba. Des d’aquí, el c. de Carrasco i Formiguera ens portarà de retorn al punt d’inici.
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.