EL BAGUL MISTERIÓS

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Objectius: 

Sensibilitzar les nenes i els nens de les realitats dels pobles de l'Àfrica per afavorir la convivència amb els diferents a partir del que ens uneix.

Descripció: 

Inongo vi Makomé, camerunès i membre d'Agermanament sense fronteres, explica contes de la tradició africana a partir d'un bagul que ell ha portat des del Camerun i d'on extreu objectes que ajuden a visualitzar els contes.

Requisits: 

Grup màxim de 20 alumnes per sessió, de 3r, 4t, 5è o 6è curs de Primària.

Calendari: 
De gener a juny del 2024
Horari: 

Matins, entre les 9 i les 13h. La durada de cada sessió és d’uns 45 minuts.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: (Solidaritat i Cooperació) Regidoria de Serveis a les Persones i Drets Socials de l’Ajuntament de Reus i Agermanament Sense Fronteres
Persona de contacte: Antoni Cabré Segarra
Adreça: La Rambla, 10 BARCELONA
Telèfon: 682 671 266
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.