PREDES (Prevenció de Drogodependències Educació Secundària)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

Donar respostes acadèmiques i curriculars i intentar atendre les preocupacions del professorat i l'alumnat entorn a la prevenció de les drogodependències.

Generar canvis en la conducta referent al consum de substàncies psicotropes.

Potenciar la capacitat de presa de decisions i incrementar l’esperit crític davant la publicitat de les drogues legalitzades.

Reflexionar sobre l’ús del temps de lleure i conèixer els recursos d’oci que ofereix la ciutat.

Descripció: 

El material consta d’un llibre per poder ser distribuït als alumnes de 1r a 4t d’ESO (segons se'n valori la necessitat amb l'equip directiu), material per al docent, guia didàctica i pòster d’avaluació. Les fitxes tenen 3 unitats: “Jo i els meus problemes”, “Jo i els altres” i “Jo i el món”.

Són fitxes intercanviables que permeten al docent establir un itinerari d’activitats més adequat a la seva manera d’entendre el tema, de seqüenciar els continguts, de distribuir el temps, etc.

Aquest material ofereix diverses possibilitats de realització:

Desenvolupar-ho al llarg d’un any (a 2n o 3r), en un trimestre, com a crèdit de tutoria, de forma independent, o bé distribuir-ho al llarg del primer i segon cicle d’ESO.

Requisits: 

És el professorat qui ho desenvolupan a l’aula; tanmateix, pot rebre assessorament i col·laboració per part dels tècnics del Departament, sempre que ho sol·licitin.

Calendari: 
Curs escolar
Horari: 

A determinar l’equip docent.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus

Persona de contacte: Xesca Arques Sendra

Adreça: C/ Ample, 13,  43202 Reus

Telèfon: 977 010 040 

Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.