Andreu Martín Martínez

Andreu Martín Martínez

[email protected]

Nascut a Reus l’any 1965. Està casat i és pare de dos fills. 

És llicenciat en Ciències Físiques per la UAB i té el Diploma d'Estudis Avançats en l'àrea de Màquines i motors tèrmics per la URV. Ha participat en cursos per a graduats en Metereologia i Contaminació Atmosfèrica i en Educació Ambiental. 

Anteriorment va col·laborar amb el grup de recerca en innovació educativa en Eficiència Energètica i Sostenibilitat del CREVER-ICE-URV, amb l’equip de formadors en Educació pel Desenvolupament Sostenible de l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV.

Ha exercit la docència de les àrees de Física i Química i Tecnologia en els nivells d’ESO i Batxillerat. Té la condició de Catedràtic en aquestes àrees de l'ensenyament secundari. Ha ocupat el càrrec de Director a l’Institut Lluís Domènech i Montaner.    

És soci del Centre de Lectura de Reus, i ha estat president de la secció de Tecnologia i responsable del grup d’Astronomia. Va formar part de la junta directiva de l'AMIPA de l'escola Doctor Alberich i Casas. Ha estat soci fundador de Bicicamp i l'Associació de Veïns Blancafort. És soci d'altres entitats socials.

Està afiliat a la FETE-UGT. És primer secretari de l’agrupació local del PSC de Reus.

Regidor a l'Ajuntament de Reus pel PSC des de 2011.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.