Ricardo López Vázquez

Ricardo López Vázquez

[email protected]

Nascut a Tarragona el 1977, veí de Reus des de 2011. Casat i pare de dos fills. És Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Rovira i Virgili, especialitat en Electrònica Industrial, tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals i postgrau en Enginyeria de Climatització.

Des del 2006, comparteix diferents responsabilitats en una multinacional química. Prèviament, havia desenvolupat la seva activitat professional en el sector químic en el qual acumula experiència tant en producció, com en manteniment, seguretat i medi ambient.

Afiliat a Cs des de la seva fundació, actualment és Secretari Territorial d'Àrees i Programes i membre de la sectorial d'Energia i Medi Ambient. Ha estat membre del consell municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus.

Esportista i gran aficionat a la música i la pintura, és membre de diverses associacions artístiques de la província.

Regidor electe de l'Ajuntament de Reus per Ciutadans des de 2019.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.