Tania Agudo Cabana

Tania Agudo Cabana

[email protected]

Nascuda a Reus el 1990.

Mestra d’educació infantil i Màster en Psicopedagogia. Té formació específica sobre atenció a la diversitat, el conflicte i les emocions a l’aula, així com en educació especial. També ha cursat estudis com a auxiliar d’infermeria.

Des del punt de vista professional, ha exercit de mestra d’educació infantil i educació especial d’infantil i primària a l’escola Arce, ha estat mestra de primària a l’escola inclusiva Eladi Homs de Valls, mestra d’educació especial a l’escola La Vitxeta i professora de secundària a l’institut Fontanelles de Les Borges del Camp, entre altres.

Regidora a l’Ajuntament de Reus pel grup municipal del PSC des del 18 de juny de 2021, en substitució de la regidora sortint Sandra Guaita.

  instagram

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.