Isaac Bonillo Alcaina

Isaac Bonillo

[email protected]

Nascut a Tarragona l’any 1985. Exerceix com a professor funcionari del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en l’especialitat d’Economia. Professor de Microeconomia i Medi Ambient i Sostenibilitat a la URV. Professor de Teoria Econòmica i Societat, i Director de Treballs de Fi de Grau en d’Empresa i Mercats Globals i Anàlisi econòmic a la UOC.

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Finances i Comptabilitat per la URV. Màster en Emprenedoria i Innovació per la URV. Màster en Formació del Professorat de Secundària per la URV. Màster en Anàlisi Econòmic per la UOC. Autor dels llibres: Màrqueting Internacional, Finançament Internacional i Organització del Transport de Viatgers, Empresa i Models de Negoci amb l’editorial McGrawHill.

També és Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i Diplomat per l’Associació catalana d’actors. Ha dirigit i participat en diverses obres de teatre i anuncis publicitaris.

Regidor a l’Ajuntament de Reus pel grup municipal del PSC des de 17 de febrer de 2023, en substitució de Carmina Pozuelo Blanco.

  instagram

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.