Edgar Fernández Blázquez

Edgar Fernández

[email protected]

Nascut a Reus el 1988. Tècnic en Integració Social, estudiant a distància del grau d’Educació Social i treballador en diferents projectes d’inserció sociolaboral per a col·lectius en risc d’exclusió, formador de cuina per joves en situació de risc i coordinador del menjador social Taula Amiga de Tarragona.

Va començar la militància a l’Esquerra Independentista amb l’Assemblea de Joves (CAJEI) i actualment està sindicat a la Coordinadora Obrera Sindical i és militant d’Endavant-OSAN i de la CUP, on des del 2013 participa dels òrgans territorials, del Consell Polític Nacional i del Grup d’Acció Parlamentària.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.