Hipòlit Monseny Gavaldà

Hipòlit Monseny Galvaldà

[email protected]

Ceramista terrissaire, amb Concessió de mestre artesà per la Generalitat de Catalunya.

Regidor de l'Ajuntament de Reus des de l'any 2003, amb tasques de govern des de 2011-2015 com a regidor de Via Pública i Medi Ambient.

Ha estat cap comarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) del Baix Camp i sots-president de la Intercomarcal d'UDC de Tarragona.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.