Marta Llorens Pérez

Marta Llorens

[email protected]

Nascuda al Pla de Santa Maria el 1979. És Llicenciada en Filologia Anglesa i compta amb altres titulacions postuniversitàries.

Ha exercit com a mestra en diferents àmbits, entorns i ensenyaments. Va entrar a formar part de l'equip d'educadores del Centre de Formació de Persones Adultes ÀGORA a Salou el 2009, que dirigeix des del 2012.  Milita a l'Esquerra Independentista des que l'any 2012, a l'Assemblea de la CUP a Reus.

S’ha vinculat a diferents entorns d'associacionisme cultural com a membre d'una entitat teatral de la ciutat, i en l'educació en el lleure com a cap d'agrupament i formadora de moviment escolta.

.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.