Pere Aluja Balsells

Pere Aluja Basells

Va néixer a Reus el 22 de maig de 1973, fill de pare i mare reusencs, casat i pare de tres filles, va cursar els seus estudis d’electrònica a Reus.

Des de ben jove va dirigir els seus passos acadèmics i laborals al camp tecnològici actualment el disseny i l’electrònica industrial són la seva feina. De formació, Tècnic Electrònic, exerceix com a empresari en el sector de la discapacitat.

Arran del naixement de la seva primera filla, el 2001, diagnosticada amb una sordesa bilateral profunda, comença a interessar-se pel món de la tecnologia dins el camp de la discapacitat i a aplicar els seus coneixements i experiència en tecnologia i electrònica en aquest camp.

Va fundar l’empresa Doit Sistemas Multisensoriales SL, empresa de disseny i tecnologia del sector de l’educació i la discapacitat ubicada a Reus i que exporta els seus productes a Europa i Sud Amèrica i de la que actualment n’és el CEO i Administrador.

Ha participat activament en polítiques familiars, col·laborant com a Delegat al Baix Camp de l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, des d’on aconsegueixen nous drets i noves lleis de protecció a les famílies i amb qui rep l’any 2016 el “Premi Amenòs” en reconeixement a la feina feta en favor de les famílies nombroses de Reus.

Ha estat representant de Junts x Reus en diferents consells i organismes: Patró al Patronat de la Fundació IMFE, Consell General de IMFE (Institut Municipal de Formació i Empresa), Consell municipal de benestar i Consell Municipal de la discapacitat. Ha estat regidor de Benestar Social a l'Ajuntament de Reus fins al 2023.

 

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.