Débora García Cámara

Débora García Cámara

[email protected]

Nascuda a Reus el 1976. Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i màster en Assessoria Jurídica i Gestió Tributària (títol propi) per ESADE per la Universitat Ramon Llull.

Advocada en exercici del Col·legi d'Advocats de Reus de la Comissió de Deontologia des de 2019 i de la Comissió de Defensa dels Drets dels Animals des de la seva creació al 2017.

Afiliada a Ciutadans des de 2015.

Regidora de l'Ajuntament de Reus per Ciutadans des de 2019.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.