Hèctor Fort

Hèctor Fort

[email protected]

Nascut a Reus l’any 1963. Llicenciat en Geografia i Història per la UB.Docent i empresari turístic, Guia de Turisme de Catalunya.

És soci del Centre de Lectura de Reus, membre de la secció de Geografia i Història, ha ocupat diferents càrrecs en les directives del Centre i actualment n'és l’interventor.

Membre de la comissió de la Beca de recerca històrica “Terra d’Ateneus” convocada per l’Irmu i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Ha estat membre de la junta directiva de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Membre de l’associació Amics de Gaudí Reus amb el càrrec de tresorer.

Membre i vocal de la junta directiva de la Societat d’Estudis i Deports Subaquàtics (SEDES), de la qual ha estat president.

Ha estat membre de la junta directiva de la Federació Catalana d’Activitat subaquàtiques.

Comissari i instructor de pesca submarina.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.