Raúl Meléndez Marfil

Raúl Meléndez Marfil

[email protected]

Nascut a Castelló al 1973, casat i pare d’una nena i un nen.

Ha estat Oficial del Cos Nacional de Policía des de setembre de 1995 a gener de 2019, amb 20 anys de servei a Reus, on ha desenvolupat diverses especialitats d’investigació, la darrera a la Policia Científica de l’Aeroport de Reus.

Expert en Plans Estratègics de Seguretat Global per la Universitat de VIC. Expert en Mediació Judicial i Resolució de Conflictes i inscrit al Registre de Mediadors del Ministeri de Justícia. Pèrit Judicial en Documentoscòpia per la UNED.

Ha estat vinculat als sindicats, passant de representant dels estudiantils i de classe a la seva joventut, i ja després als sindicats policials, on has estat delegat a nivel provincial.

Aficionat a la bicicleta de muntanya i fotografia.

Escollit regidor de l'Ajuntament de Reus per Ciutadans. El 20 de novembre de 2020, abandona formalment el grup de Ciutadans i passa a ser regidor no adscrit.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.