Joaquim Enrech Garola

Joaquim Enrech Garola

[email protected]

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Advocat, en exercici lliure de la professió, amb despatx professional de titularitat pròpia.

Membre dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Reus i Tarragona. Va ser membre de la junta de govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus, en la qual va desenvolupar el càrrec de secretari durant diversos mandats.

Membre constitucional del Grup d'Advocats Joves del Col·legi de Reus.

Professor de l'Escola de Pràctica Jurídica Guillem Mª de Brocà, del Col·legi d'Advocats de Reus.

Lletrat Assessor de la Cambra de Propietat Urbana de Reus.

Assessor de l'Associació de Marxants de la Província de Tarragona durant els anys 1989 a 2004.

Secretari del Patronat de la Fundació Rego durant l'any 2005.

Membre de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus.

Soci de diferents clubs esportius de Reus.

Regidor de l'Ajuntament de Reus des de 2007 fins al 2019.

Entre 2011 i 2019 ha estat regidor d'Hisenda i Recursos Generals, i de novembre de 2014 a maig de 2019 també regidor de Seguretat ciutadana.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.