Mariona Quadrada Monteverde

Mariona Quadrada Monteverde

[email protected]

Nascuda a Reus el 1956. Llicenciada en filologia catalana per la UB. Va formar part de l’agrupament escolta Verge del Cim dels 8 als 16 anys.

Durant uns quants anys va compatibilitzar l'ensenyament del català amb les classes de cuina, per les quals es va decantar, i és la seva dedicació des de 1985, quan va crear el Taller de Cuina Mariona Quadrada. El 2010 va ser la pregonera de la Festa Major de Sant Pere. Autora de diferents llibres i articles sobre cuina i gastronomia.

Regidora per la CUP a l'Ajuntament de Reus fins al maig de 2019.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.