Marta Puig Beltran

Marta Puig


Va néixer a Reus el 1992. Treballadora social especialitzada en prevenció i gestió de riscos a la comunitat,  les seves feines en l’àmbit social han estat relacionades amb la formació i la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

Des del 2009 està vinculada a l’Esquerra Independentista de Reus, on va començar a militar a l’organització juvenil Maulets, i a dia d’avui és membre del Casal Despertaferro. També va estar vinculada a la Coordinadora de Barraques de Reus entre el 2010 i el 2014 i actualment segueix formant part de diverses entitats culturals.

Regidora per la CUP a l'Ajuntament de Reus fins al maig de 2019.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.