Carmina Pozuelo Blanco

Carmen Pozuelo Blanco


Carmina Pozuelo ha estat regidora del grup municipal del PSC des de l'any 2017 fins a la seva mort fruit d'una llarga malaltia el 31 de desembre de 2022. Com a regidora, va treballar per la ciutat, principalment des de propostes vinculades a temàtiques socials i mediambientals.

Nascuda a Reus, de família treballadora vinguda de Cuenca, estava casada i era mare de dos fills. Pozuelo s’havia implicat amb entitats d’estudiants, amb l’esplai Sol i Vista, amb associacions de veïns i amb l’AMPA de l’escola dels seus fills. També va col·laborar com a sòcia en diferents ONGs i fundacions.

Afiliada al PSC després d’anar a les llistes com a independent, va formar part de l’executiva de l’agrupació local i era corresponsable de la sectorial de medi ambient i defensa animal.

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.