Carmina Pozuelo Blanco

Carmen Pozuelo Blanco

[email protected]

El nom oficial és Maria del Carmen Pozuelo Blanco, encara que tothom li diu Carmina.

Nascuda a Reus, de família treballadora vinguda de Cuenca. Està casada i té dos fills.

Ha estudiat fins a COU, ha fet diferents tallers i cursos com ara d’anglès, d’atenció al client i de funcions administratives, entre altres, i es declara una gran lectora.

Ha treballat a la restauració, com a administrativa i també com a autònoma en una botiga de queviures.

S'ha implicat amb entitats d’estudiants, amb l’esplai Sol i Vista, amb associacions de veïns, amb l’AMPA de l’escola dels seus fills quan hi anaven. També ha col·laborat com a sòcia en diferents ONGs i fundacions.

Afiliada al PSC el 2015 després d’anar a les llistes com a independent. Forma part de l’executiva de l’agrupació local i és corresponsable de la sectorial de medi ambient i defensa animal.

Les seqüeles d'un càncer l'impedeixen treballar a la botiga que regentava fins al 2018, però tal com ella manifesta 'no li han privat de preocupar-me cada dia per aquesta ciutat i pel món que volem deixar als nostres fills i filles'.

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.