Carmina Pozuelo Blanco

Carmen Pozuelo Blanco

[email protected]

Nascuda a Reus el 25 de juliol de 1973.

Ha estudiat a l'Escola Cèlia Artiga, a l'Institut Gaudí i en nocturn a l'Institut Salvador Vilaseca fins a COU.
Ha format part de l'Esplai Sol i Vista des de l'any 1986, primer com a usuària  i després com a monitora voluntària fins que es va disoldre l'any 2000.

Paral·lelament va participar en moviments estudiantils i d'esquerres durant anys.

Molt vinculada a l'Associació de Veïns del barri Sol i Vista en diferents períodes, des del 2010 forma part de la junta.

També participa a l'AMPA de l'Escola Cèlia Artiga, l'escola dels seus fills, on ha estat secretària i després presidenta.
Professionalment, ha treballat en el sector de la restauració en diferents empreses i com a auxiliar administrativa en dues empreses del Mercat del Camp.

Després, i fins a l’actualitat, com a dependenta a la botiga familiar, de la que ha agafat el relleu quan es va jubilar la seva mare.

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.