Jordi Cervera i Martínez

Jordi Cervera i Martínez


Jordi Cervera i Martínez (Reus, 14 de juliol de 1960) casat, pare d'un fill i una filla. És nedador de llarga distància.

Director d'una sucursal bancària.

Entre les seves fites més importants com a nedador, cal destacar el creuament del Canal de la Mànega el 1984, amb un temps de 10:04 hores, el creuament de l'estret de Gibraltar el 1985 amb 3:04 i el rècord del món de 24 hores el 1982 amb 88 kms 712 metres.

També ha realitzat diverses proves al Nil (Egipte), a Luxor i El Caire, de 26 i 32 kms, i al Canal de Suez de 32 kms. Va ser rècord del món per relleus de Mallorca a Tarragona el 1994, medalla d'or del mèrit esportiu de la ciutat de Reus, menció honorífica municipal i millor esportista de la província de Tarragona.

Al 2011 va crear el partit municipalista Ara Reus amb el qual es va presentar com a cap de llista a les eleccions municipals de 2011 i va obtenir una representació de 2 regidors.

Regidor de l'Ajuntament de Reus entre 2007 i 2019, primer amb CiU i des de 2011 amb Ara Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.