Oriol Ciurana Zaragoza

Oriol Ciurana


Va néixer a Reus el 1984. Titulat en grau d'arts gràfiques i posteriorment també d'arquitectura efímera per l'Escola d'Art i Disseny de Reus, treballa a la impremta familiar. La cultura sempre ha estat vinculada a la seva família.

Aquest fet va fer que comencés a fer castells des de ben petit, i actualment és un dels caps de colla de l'agrupació de la ciutat. També ha format part de diverses entitats, ja siguin excursionistes, culturals o de l'Esquerra Independentista, com el Casal Despertaferro, participant a les assemblees durant diversos anys.

Regidor per la CUP a l'Ajuntament de Reus fins al maig de 2019.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.