Montserrat Vilella Cuadrada

Montserrat Vilella Cuadrada

[email protected]

Montserrat Vilella Cuadrada neix a Reus l'any 1966.

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Psicologia, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Títol d'Especialitat en Psicologia Clínica.

Ha estat psicòloga d'un Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència de la Generalitat de Catalunya al Consell Comarcal del Baix Penedès, coordinadora de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp, psicòloga clínica del Grup Pere Mata i directora de la Residència i Centre d'Atenció Especialitzada Marinada de l'ICASS, gestionat per la Fundació Villablanca del Grup Pere Mata.

Membre de la Comissió permanent de Tècnics de la Coordinadora de Centres de Profunds de Catalunya i del Grup de reflexió sobre l'Atenció a les persones amb autisme, creat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Participant com a experta en l'organització i posterior elaboració del quadern de la Fundació Grífols 2009-2010 sobre ètica en l'atenció a persones amb greu discapacitat intel·lectual.

Va ser escollida diputada al Parlament de Catalunya 2015 en l'XI legislatura.

Al 2021, és nomenada directora general d'Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

De 2011 a 2022, regidoria de Benestar Social a l'Ajuntament de Reus.

Regidora de l'Ajuntament de Reus des del 2011 i fins al febrer de 2022.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.